Preskočiť na obsah

Valentínsky pochod alebo Ako sme skoro pešo išli

  • Pepe 

IMG_0262IMG_0265Kedže nepodporujeme stupídne americké tradície (dostala som síce čižmy a kvety, ale to s tým predsa nemá nič spoločné) a tak namiesto zírania si s partnerom do očí pri slávnostnej večeri a sviečke vyrážame na nočný pochod Karpatmi.

Cieľ je jasný: dobyť Kačín.

Čas a miesto: 14.2. o 19:00 na Železnej….

Na mieste určenia sa stretávame piati: pešia sekcia (neskôr premenovaná na lesbickú) Denisa a Miša Salčáková. Sekcia, ktorá chcela byť lyžiarska (neskôr premenovaná na Do trojky) Pepe, Luciša a Mojo je však vážne sabotovaná. Lyže sú totiž v boxe na streche auta a kľúče od boxu doma. A tak Mojo vyráža po kľúče a my sa klasicky bavíme na jeho účet… Keď Mojo konečne prichádza a s kľúčmi, lepíme pásy, zakývame babám, ktoré idú po ceste a HOR sa do tmy!

IMG_0278Je to úžasné. Sneží. Čím ďalej, tým viac. Na značke stretávame dvojicu, ktorá vykopala hrad do záveja. V snehu fľaša vína… tomu vravím Valentín! Číhame na divé svine, ale tie svine sa schovali. Napriek obavám ani neblúdime. Kačín dobýjame a po asfaltke sa rútime dole späť ku kozám (ktoré tam už nebývajú). A potom poza Vydricu na parkovisko pri aute. Celé kolečko pohodovým tempom trvá hodinu a pol.

V krčme na Patrónke nás už netrpezlivo očakávajú dievčatá. Trochu sme sa tam vynímame v lyžiarkach a s pípsom (namiesto bijúceho srdiečka) medzi vyštafírovanými zamilovanými dvojicami.  Dáme pivo, tlačíme pochutiny (tatarák, utopence, lievance) a hajde spať.

P1040562IMG_0274Už sa tešíme na ďalší pochod, Stano tras sa!

– Luciša

1 názor na “Valentínsky pochod alebo Ako sme skoro pešo išli”

Komentáre sú uzavreté.

%d blogerom sa páči toto: